PIZZA and NATURA

We stand for pizza as a piece of art, a unique product of craftsmanship and tradition. Around our pizza we want to create a distinctive franchising community, made of entrepreneurs united by shared values and love for the product.

Who are we?

IMPERO PIZZA & NATURA
is tradition and craftmanship from Verona

Who are our fans?

Everyone who values
artisanal pizza and authenticity

Mother dough represents love and dedication for a product that has its own life and generates new life.

WHY PIZZA?

Because pizza means
high quality and
craftmanship.

WHY FRANCHISING?

Because our franchise community offers strength and support.

WHY US?

Because IMPERO PIZZA & NATURA is live experience and tradition.

WHY NOW?

Because now is the right
time to pursue new opportunities.

FAQ

Our roots are in Verona, where we served pizza since back in the 1970s. Since then, we have continuously developed ourselves and our pizza recipes. Today we operate five restaurants and a gelateria in Verona.

What is so special about our pizza doughs?
We are all about the craftsmanship of our master pizza makers. We use two differen sourdoughs, which we like to call mother doughs, developed in Verona to bake our pizza. Our mother ourgs are cared for daily and kept protected in specially made containers. Moreover, our guests have the freedom of choice, as they can choose between three different doughs: the classic dough made with wheat flour, the organic spelt dough made with organic spelt flour or our gluten-free dough made with rice and corn flour, for those who need or want to avoid gluten.

We want to build a community of passionate like-minded people who grow a brand and a culture together. Our franchisee are so central and important that they are invited to become shareholders of the brand owner. For us, fair contract terms are a matter of course. Just like our clear focus on continuous learning and knowledge transfer about our brand and products.

We are all about the craftsmanship of our master pizza makers. We use two differen sourdoughs, which we like to call mother doughs, developed in Verona to bake our pizza. Our mother ourgs are cared for daily and kept protected in specially made containers. Moreover, our guests have the freedom of choice, as they can choose between three different doughs: the classic dough made with wheat flour, the organic spelt dough made with organic spelt flour or our gluten-free dough made with rice and corn flour, for those who need or want to avoid gluten.

Simply fill out our contact form, which you can find here. We will contact you as soon as possible.

HabnixzuverbergenItalien-Flair abseits der Rennbahn
Read More
Es ist schon erstaunlich: Während sich die Besuchermassen durch zwei oder drei Veroneser Straßen wälzen, warten nur wenige Meter abseits der Rennbahn die allerschönsten Lokalitäten. Dazu trägt bei Impero die wahnsinnige Kulisse der Piazza dei Signori bei - selbst wenn man in einem schlechten Restaurant säße, würde diese für vieles entschädigen. Zum Glück ist bei Impero das Gegenteil der Fall: Nette, schmucke Ober, die ohne Diskussionen Sonderwünsche erfüllen, z. B. als Vorspeise eine Portion herrlich heißen in Butter geschwenkten Blattspinat: fantastisch! Es gibt so viele schöne Sachen auf der Speisekarte, dass man nicht weiß, ob es klug ist, sich eine Pizza zu bestellen, aber die vom Nachbarstisch duftet so gigantisch nach Holzofen ..., also eine Pizza her! Und das war kein Fehler ... - man sollte also zwei oder drei Mal im Impero essen!
erhard-a-walterEine absolute Empfehlung
Read More
Wir haben gestern Abend zu späterer Stunde sehr gut gegessen. Die Auswahl der verschiedenen Gerichte war zufriedenstellend. Geschmacklich waren wir sehr zufrieden. Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist, vor allem vor dem Hintergrund der veronesischen Touristenhochburg, sehr gut. Der Service war äußerst zuvorkommend und sehr freundlich. Besonders bemerkenswert: Obwohl es bereits fast Mitternacht war, wurden die Tischdecken freier Tische nicht abgeräumt oder die Stühle hochgestellt. So blieb die schöne und angenehme Atmosphäre bis zum Schluss erhalten. Wenn wir wieder einmal in Verona sind, dann hier.
450lenkapRuhiger Platz in Zentrum von Verona
Read More
Sehr freundliches und aufmerksames Personal fördert hier noch mehr die Dolce Vita Atmosphäre im ruhigen Abschnitt mitten im Stadtzentrum. Während meines Aufenthalts hab‘ ich hier jeden Tag gegessen. Mal am Mittag, mal am Abend und war immer mit den Speisen auch dem Preis-Leistungs-Verhältnis sehr zufrieden. Pizza Rustica ist ein absoluter Traum. Sehr gute Qualität der Speisen, schön dekorierte Desserts. Und ein wirklich sehr guter Aperol Spritz. Ich habe diesen auch in anderen Lokalen getrunken, hier hat er mir aber am besten geschmeckt.
lifeoffreysBeste Pizza in Verona!
Read More
Der Familienbetrieb ist inmitten der schönen Piazza dei Signori gelegen. Nicola und sein Team servieren die beste Pizza in Verona und viele weitere, italienische Spezialitäten mit Liebe und sehr viel italienischer Gastfreundschaft. Essen, Genießen, Wohlfühlen! Nun zum 6. Mal da. Grazie Mille, Nicola!
Tanja204Empfehlenswert!
Read More
Schöne gemütliche Atmosphäre draußen. Freundlicher Kellner, der auch Englisch sprechen konnte. Große Auswahl an Pizzen. Das Essen kam sehr schnell. Wir hatten eine Lasagne und eine Pizza mit Steinpilzen und Salsiccia. Alles sehr lecker!
nadiiimLeckerste und netteste Restaurant
Read More
Leckerstes und netteste Restaurant in Verona, kein Scherz! Der Besitzer ist sehr nett und hat uns bei der Auswahl der Gerichten geholfen, da meine Frau momentan schwanger ist und nicht alles essen kann ..
Previous
Next